logo

Marmelády s příběhem

Hana Šindlerová studovala zahraniční obchod. Protože cizí jazyky a cestování jsou její vášní, odjela za studiem do zahraničí, kde následně žila a pracovala v cestovním ruchu téměř 20 let. Procestovala Evropu, Asii, Afriku. Zpět do České republiky se vrátila po těžké životní situaci. Smutný osobní příběh, zklamání nad kvalitou potravin nabízených českými obchody a láska k vaření je přivedly ke vstupu na marmeládový trh. Založila první „Marmeládovnu“ v Praze.

Celý výrobní proces je poctivá ruční práce a to i včetně vlastnoručního popisu na skleničce. Ovoce nakupuje pouze od prověřených pěstitelů z ČR. Meruňky, broskve, višně, rybíz i angrešt v BIO kvalitě pochází z farmy manželů Weberových. Jejich ovocné sady jsou řádně kontrolované organizací KEZ a BIOKONT, tzn. že veškeré ovoce je naprosto přírodní a bez jakéhokoli chemického ošetření.Také med, který můžete ochutnat, je od včelích dělnic, které bydlí přímo v těchto nechemicky ošetřovaných sadech. Když je květena v plném bujení, je pak květový med nádherně hladký s elegantní chutí.

Ovoce pro svoje džemy paní Šindlerová nechává ručně česat a je zpracováno v den sběru. Nemůže si dovolit sebemenší vadu, jelikož při výrobě absolutně eliminuje jakékoli syntetická aditiva, konzervanty či barviva.

Ve skleničce je pouze ovoce, více jak 60 %, cukr a čerstvě vylisovaná citronová šťáva. Pokud si druh ovoce žádá, je přidán citrusový pektin. Vše se vaří v malých dávkách, ale o to s větší vervou a láskou. Paní Šindlerová věří, že pozitivní energii, která v Marmeládovně panuje, vnáší i do svých produktů.

Nejkvalitnější vstupní ingredience, ruční práce, zajímavé chuťové kombinace a celkový vzhled činí z každé sklenice opravdový originál. Její produkty můžete najít v obchodem s kvalitními potravinami, na Slovensku a první zásilka odcestovala i za „velkou louži“. Džemy dodává i do vyhlášených pražských kaváren, restaurací, snídají je i hosté hotelu

Four Seasons, kde si je vybral michellinský šéfkuchař Luca de Astis nebo v hotelu InterContinental Prague, kde je servíruje šéfkuchař pan Miroslav Kubec.

Jednoduše řečeno, kdo ochutná, neodolá…

galerie

vytisknout

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
naše všeobecné obchodní podmínky