logo

Lín v papilotě

Velmi jednoduchý recept na chutnou rybu. Lze tak upravit i pstruha.

Doba přípravy: 15 minut

Doba pečení: 15 minut

Pro každou osobu počítáme s jednou menší rybou.

jak na to?

1.Příprava ryby

Necháme si rybu vykuchat anebo pokud umíme vykucháme si ji sami.

Rybu nejprve omyjeme, poté ji osolíme jak na povrchu tak i uvnitř.

Dovnitř ryby dáme celý česnek a čerstvý tymián.

2.Příprava zeleniny

Mrkev a řapíkatý celer očistíme a nakrájíme na podlouhé špalíčky.

Cibuli nakrajíme na půlky.

Petržel nakrájíme na tenké plátky.

3.Pečení

Rozehřejem si troubu na 180°C.

Rybu položíme na pečící papír, položíme na ni nakrájenou zeleninu.

Přídáme kosku másla a zabalíme.

Pečeme zhruba 15 – 20 minut, záleží na vaší troubě.

Přejeme dobrou chuť.

Jako přílohu doporučujeme bagetu anebo vařené brambory.

Náš tip

K rybě se výborně hodí bíle víno z vinařství Gala „Cuveé bílé organic“.

 

108502

co budeme potřebovat?

  • Lín
  • Gala Cuvée Organic
  • Mrkev
  • Petržel
  • Řapíkatý celer
  • Máslo

galerie

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.