logo

Když maso
zraje jako víno

Čím starší, tím lepší

Naši farmáři nechávají maso odležet v chladírně asi dva týdny při teplotě 0 až 2 °C, aby získalo tu správnou chuťovou a nutriční kvalitu. Následně maso přesuneme do naší vlastní zrárny, kde dozrává dalších 20–50 dnů. Kdybychom to nedělali, bylo by maso na vašem talíři tuhé jako podrážka, nebo byste ho museli dusit aspoň týden. Vyzrálé maso nejvíce oceníte při přípravě steaku, tj. při nejkratší tepelné úpravě. Svíčková je sice fajn, ale zkusili jste si ugrilovat třeba kus vysokého roštěnce? Nebudete litovat…

Více o druzích hovězího masa

Vyzrálé hovězí od řezníka

V našich prodejnách vždy pořídíte prvotřídní maso (nejen hovězí) z dobrých chovů, které pro vás připravuje náš řeznický mistr.

Objednat si ho můžete na našich prodejnách:

Sklizeno Zelný trh
  • osobně
  • e-mailem: brno.zelnytrh@sklizeno.cz
  • telefonicky: +420 601 382 495
Sklizeno Olympia
  • osobně
  • e-mailem: brno.olympia@sklizeno.cz
  • telefonicky: +420 547 213 815
Sklizeno Vaňkovka
  • osobně
  • e-mailem: brno.vankovka@sklizeno.cz
  • telefonicky: +420 543 210 951

 

Nebo na e-shopu:

A my ho dovezeme až k vašim dveřím. Pokud chcete maso naporcovat, stačí napsat do poznámky a náš řezník ho připraví podle vašeho přání.

Mrknout se do e-shopu

Raději byste si vyzvedli maso sami? Pak můžete využít naší službu Klikni & Vyzvedni. On-line objednáte a na prodejně vyzvednete:

  • Sklizeno Zelný trh: od 12:00 do 19:00
  • Sklizeno Olympia: od 14:00 do 21:00
  • Sklizeno Holandská: od 14:00 do 18:00

Jak nakupovat on-line

galerie

vytisknout

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
naše všeobecné obchodní podmínky