logo

Farmer Burger

farmer_burger

Příprava: 15 minut
Grilování: 5 minut
Ingredience na 4 porce

jak na to?

1.Příprava masa

Pokud budeme burger připravovat na grilu, tak gril nejprve rozehřejeme. Všechny přísady si očistíme a nakrájíme. Do mletého masa přidáme čerstvě namletý pepř, sůl a vše pečlivě smícháme. Můžeme vmíchat i čerstvé bylinky dle vlastní chuti.

2.Příprava volských ok

Na pánvi si rozpálíme olivový olej a upečeme na něm z vajec volská oka.

3.Grilování masa a ostatních surovin

Na rozpáleném grilu nebo na pánvi opečeme maso. Opékáme jej cca 2 minutky z každé strany na barvu, a následně dopečeme do námi chtěné propečenosti. Zároveň s masem si do křupava opečeme slaninu, cibulku a briošky My Food.

4.Závěrečná fáze

Ve chvíli, kdy máme vše hotové, můžeme začít vrstvit jednotlivé ingredience. Spodní část briošky nejprve potřeme lehce BBQ omáčkou Hawkshead Relish. Přidáme listy salátu a na ně plátky opečené slaniny, okurku, vejce, maso, opečenou cibulku a na závěr přidáme opět BBQ omáčku Hawkshead Relish  Celé to zastřešíme vrchní půlkou briošky a pro lepší stabilitu propíchneme špejlí.

Náš tip

Výborně se k hamburgeru hodí pivo, širokou nabídku piv z malých pivovarů najdete na našem e-shopu.

108858

109315108880

co budeme potřebovat?

  • 480 g (80%) mletá směs vyzrálého hovězího masa
  • 120 g (20%) mletého hovězího loje
  • 4 ks hamburgerové briošky My Food
  • 200 g uzeného špeku
  • 200 g kyselé okurky
  • 4 ks vejce
  • 120 g Omáčky BBQ Hawkshead Relish
  • 1 střední cibule na kolečka
  • listový salát
  • olivový olej
koupit všechny ingredience
vytisknout

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
naše všeobecné obchodní podmínky |  ochrana osobních údajů |  cookies |  BIO certifikát