logo

Vajíčková pomazánka

Pokud vám po Velikonočním pondělí zbyde spousta vajíček, máme pro vás tip, co s nimi 🙂

Děkujeme autorce, specialistce na zdravotní prevenci a výživu, Margit Slimákové za výbornou pomázanku.

jak na to?

1Vejce

Uvaříme 6 vajec natvrdo, oloupeme je, žloutky rozmačkáme v misce vidličkou s půl lžičkou bylinkové soli a lžičkou hrubozrnné horčice.

Bílky jemně nasekáme a přidáme do mísy

2Dochucení

Vmícháme 6 lžic rostlinné majonézy nebo domácí žloutkové majonézy, posekanou petrželku a 6 nadrobno nakrájených ředkviček

3Servírování

Podáváme na kváskovém chlebu.Můžeme dozdobit petrželkou a ředkvičkami.

co budeme potřebovat?

  • 6 vajec
  • Bylinková sůl
  • lžička hrubozrnné hořčice
  • 6 lžic rostlinné majonézy
  • petrželka
  • 6 ředkviček
koupit všechny ingredience

galerie

vytisknout

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
naše všeobecné obchodní podmínky |  ochrana osobních údajů |  cookies |  BIO certifikát