logo

Naše Miroslav

V prodejnách Sklizeno si můžete koupit některé produkty pod naší privátní značkou „Naše Miroslav“. V nabídce je čerstvé i vakuované maso a uzeniny, sortiment se neustále rozšířuje o další uzeniny a maso. Receptury na výrobky Naše Miroslav vznikají ve spolupráci s našimi technology a zkušenými řezníky. Na celou produkci – od vymýšlení receptury až po samotnou výrobu produktů – je pečlivě dohlíženo.

Základní suroviny pro výrobky Naše Miroslav pochází z kontrolovaných, 100% moravských konvenčních chovů, dobytek je porážen lokálně bez dlouhého transportu a stresu zvířat a jeho zpracování probíhá ve výrobnách našich partnerů nebo ve vlastní bourárně v Brně.

Maso pro uzenářské a masné výrobky pod značkou Naše Miroslav pochází z chovu v ZD Jemnice, ZD Dešov, ZD Okříšky, ZD ZEPO Bořitov nebo ZEAS Lysice, případně z jiného moravského chovu, dobytek je porážen lokálně bez dlouhého transportu a stresu zvířat, a jeho zpracování probíhá v rodinném řeznictví Pavlíček v Náměšti nad Oslavou nebo řeznictví Steinhauser v Tišnově. Drůbeží šunky pochází z produkce podniku Raciola Uherský Brod. Za doložený, tedy 100 % moravský, původ masa a receptur ručí Sklizeno, stejně jako za prémiovou kvalitu a čerstvost všech produktů s maximálním obsahem masa a minimem aditiv.

Vakuované vepřové a stařené hovězí maso pod značkou Naše Miroslav pochází z chovu v v ZD Jemnice, ZD Dešov, ZD Okříšky,  ZEAS Lysice, Agro Měřín, ZD ZEPO Bořitov, případně z jiného moravského chovu, dobytek je porážen lokálně bez dlouhého transportu a stresu zvířat, a jeho zpracování probíhá ve vlastní bourárně Sklizeno nebo v rodinném řeznictví Pavlíček, v Náměšti nad Oslavou.  Za doložený, tedy 100 % český, původ masa a receptur ručí Sklizeno, stejně jako za prémiovou kvalitu a čerstvost všech bouraných produktů.

Pod značkou „Naše Miroslav“ si také můžete koupit krájenou a vakuově balenou kuřecí šunku. Kuřata pochází z podniku Raciola Uherský Brod, která provádí zpracování živých kuřat, které jsou dodány mateřskou společností LUKROM. Celý výkrm kuřat je od počátku kontrolován, aby kuřata měla optimální podmínky pro vývin, které ovlivňují kvalitu masa. Dodání a zpracování kuřat je v souladu s přísnými pravidly welfare, státní veterinární správa dohlíží na porážky a porcování a je dbáno na dodržování hygienických norem v souladu s normou IFS. I v tomto případě Sklizeno může ručit za tuzemský původ masa a receptury, stejně jako za prémiovou kvalitu s maximálním obsahem masa a minimem aditiv.

Vakuově balené i čerstvé produkty pod značkou „Naše Miroslav“, kdy maso je zpracováno v řeznictví Pavlíček v Náměšti nad Oslavou, zahrnují například:

  • Vepřová krkovička bez kosti
  • Vepřový bůček
  • Vepřová kýta bez kosti
  • Vepřová plec
  • Luxusní vepřové kostky na guláš
  • Vepřové mleté maso
  • Vepřová kotleta bez kosti
  • Vepřové žebírko
  • Vepřová svíčková
  • Řečkovická uherská klobása
  • Miroslavské špekáčky
  • Miroslavská klobása
  • Miroslavská játrovka

Vakuově balené a krájené produkty pod značkou „Naše Miroslav“, které jsou vyráběny ve společnosti Steinhauser, zahrnují například:

  • Dušená šunka z kýty
  • Gothajský salám
  • Hovězí šunka z kýty
  • Smoked bacon
  • Šunka medová
  • Šunka od kosti
  • Šunkový salám uzený
  • Dědova klobása

 

Předností naší řady uzenin je mimořádně vysoký podíl masa, velmi nízký obsah soli a konzervačních látek. Dostáváte tedy do rukou výrobek s vysokým podílem ruční práce a chutí, kterou si zamilujete Vy i Vaše děti.

Aby si čerstvé výrobky zachovaly co nejvíce živin a skvělou chuť, jsou vyrobeny s technologicky nutným minimem konzervačních látek. Proto je třeba očekávat kratší trvanlivost než u běžných průmyslových „čerstvých“ výrobků.

Vakuově balené i čerstvé produkty – přehled složení:

1. Produkty, kdy maso je zpracováno v řeznictví Palíček v Náměšti nad Oslavou
Výsekové maso vakuově balené:

  • Vepřová krkovička

Ideální maso na gril nebo řízky, díky prorostlému tuku si zachová šťavnatost a aroma.
Složení: farmářská vepřová krkovička bez kosti (plátky) – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

  • Vepřový bůček

Tučné a lahodné prorostlé maso vhodné k pomalému pečení, ideální na rolády a výpečky.

Složení: farmářský vepřový bůček bez kosti – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

  • Vepřová kýta

Univerzální maso, vhodná na pečení, řízky i minutky, libové maso.

Složení: Vepřová kýta – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

  • Vepřová plec

Libové maso vhodné zejména na pečení dušení nebo čínu.

Složení: farmářské vepřové plecko – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

  • Vepřové kostky na guláš

Kostky masa z loupané plece vhodné na guláše, čínu či ragú. Díky pečlivému výběru partie masa zvládnou šťavnatý guláš i úplní začátečníci.

Složení: Luxusní vepřové gulášové kostky – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

  • Mleté maso vepřové

Mleté maso s 30% tuku vhodné na karbanátky, sekané či boloňské ragú.

Složení: Farmářské mleté maso (libovost 70%, 30% tuku) – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

  • Kotleta bez kosti

Vhodná na minutky, nejlépe zprudka opečená, velmi libové maso.

Složení: Vepřová kotleta bez kosti – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

  • Žebra

Vhodná hlavně k pečení a grilování, ale i na polévku.

Složení: Luxusní vepřová žebra – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené.

  • Vepřová svíčková

Naprosto libový a jemný sval, na medailonky a minutky.

Složení: Farmářská vepřová panenská svíčková – 100% český čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 Další:

  • Tradiční anglická slanina

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: Vepřový bok b.k. min. 95%;  pitná voda; jedlá sůl s jódem max. 2,5 %; stabilizátor dusitan sodný, trifosforečnany; dextróza; vepřové aroma; antioxidant kyselina L-askorbová, karamel.

Baleno vakuově.Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.

Povolená hmotnostní odchylka + / – 3 %

Skladujte 0 – 4°C.

  • Tradiční uzená krkovice

Tak tohle je opravdová Morava, čerstvá uzená krkovička s křenem, hořcicí a čerstvým chlebem, co může být lepšího.

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: Vepřový bok b.k. min. 95%;  pitná voda; jedlá sůl s jódem max. 2,5%; stabilizátor dusitan sodný, trifosforečnany; dextróza; vepřové aroma; antioxidant kyselina L-askorbová.

Bio? NE, Bezlepkové? ANO, Bezlaktózové? ANO

  • Tradiční oravská slanina

Složení: vepřové maso 95%, voda, konzervant:dusitan sodný,stabili¬zátory: difosfáty, trifosfáty, zahušťovadla: karagenan, xanthan, antioxidant:e¬rythorban sodný, extrakty koření sůl max. 1,8 %.

  • Miroslavská klobása

Poctivá klobása, která vám připomene domácí zabíjačku, s intenzivní vůní a příchutí pravého oregana.

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení:
Vepřové maso 95%; pitná voda; jedlá sůl, stabilizátor dusitan sodnýpepř černý, kmín, paprika sladká; česnek; oregáno, petržel. Tuk max 35%, sůl max 2,5%

Bio? NE, Bezlepkové? ANO, Bezlaktózové? ANO

  • Miroslavské špekáčky

Špekáčky jak mají být, s vysokým podílem vepřového a hovězího masa, v létě na opékání a v zimě na gril nebo naložit utopence.

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: Vepřové maso 49%; hovězí maso 43%; pitná voda; jedlá sůl  max. 2,5%; koření; stabilizátor dusitan sodný, difosforečnany; sušená zelenina (česnek), antioxidant kyselina L-askorbová. Obsah masa min. 40%. Obsah tuku max. 45%

  • Pavlíčkova uherská klobása

Složení: na 100g hotového výrobku bylo použito 129g vepřového masa, jedlá sůl s jódem, pitná voda, koření, sušená zelenina (česnek)stabilizátor dusitan sodný, difosforečnany; extrakty koření, antioxidant erythorban sodný
Tuk max. 50 %, sůl max. 2,9 %

Baleno vakuově. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.

Povolená hmotnostní odchylka + / – 3 %

Skladujte 0 – 4°C.

  • Strejčkova klobása

Složení:
Vepřové maso 95%; voda; jedlá sůl s jódem, přírodní koření (cibule,pepř,koriandr); dextróza;extrakty koření; stabilizátor dusitan sodný, trifosforečnany; antioxidant erythorban sodný. Tuk max 35%, sůl max 2,5 %.

2. Produkty, které jsou vyráběny ve společnosti Steinhauser s.r.o. v Tišnově

  • Šunka od kosti – nejvyšší jakosti zauzená

Šunka nejvyšší jakosti (více jak 16 % čisté svalové bílkoviny).

Složení: vepřové maso 96 % hm.; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; sacharóza; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorban sodný; aroma. Nejvyšší obsah tuku 10 % hm.

  • Dušená šunka z kýty – nejvyšší jakosti

Šunka nejvyšší jakosti

Složení: vepřové maso 95 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; sacharóza; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorban sodný; aroma. Nejvyšší obsah tuku 6 % hm.

  • Dětská šunka medová nejvyšší jakosti

Šunka nejvyšší jakosti (obsah svalové bílkoviny více jak 16 %). Určeno pro děti od 3 let věku.

Složení: vepřové maso 88 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; akátový med 2 % hm.; cukry; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorbát sodný; aroma.

  • Hovězí šunka z kýty nejvyšší jakosti

Šunka nejvyšší jakosti (více jak 16 % čisté svalové bílkoviny)

Složení: hovězí maso 91 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitanová solící směs; koření: černý pepř; zahušťovadlo: guma Euchema; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; aroma; cukr; antioxidant: askorban sodný. Nejvyšší obsah tuku 5,3 % hm.

  • Smoked bacon – výběrová slanina zauzená

Složení: vepřové maso 96 % hm.; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; sacharóza; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorban sodný; aroma. Nejvyšší obsah tuku 34 % hm.

  • Gothajský salám

Co bylo na 70. letech dobré? No přece normy, podle kterých se vyráběly masné výrobky! Spousta masa, chutné koření, málo přídavných látek. Gothajský salám vyrobený podle normy ČSN z roku 1977, obsahující 80 % masa. Masný výrobek tepelně opracovaný – uzený.

Složenívepřové maso 56%, vepřové sádlo, hovězí maso 24%, dusitanová solicí směs, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, sladká paprika, pepř černý, pepř bílý, muškátový ořech, sušená zelenina: česnek.

  •  Šunkový salám zauzený

Složení: vepřové maso 82%, hovězí maso 7%, dusitanová solicí směs, jedlá sůl, konzervant:dusitan sodný, bramborový škrob, cukr, pepř bílý, muškátový ořech, sušená zelenina: česnek. 

  • Dušená šunka kuřecí nejvyšší jakosti

Pod značkou „Naše Miroslav“ si také můžete koupit krájenou a vakuově balenou kuřecí šunku. Kuřata pochází  z podniku Raciola Uherský Brod, která provádí zpracování živých kuřat, které jsou dodány mateřskou společností LUKROM. Přísná kontrola celého výkrmu kuřat zaručuje optimální podmínky pro vývin a následně kvalitu masa. Sklizeno může ručit za tuzemský původ masa a receptury, stejně jako za prémiovou kvalitu s maximálním obsahem masa a minimem aditiv.

Složení: kuřecí prsní maso 98%, voda, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, antioxidant: askorbát sodný. Nejvyšší obsah tuku 2%.

  • Dědova klobása

Dostali jste chuť na kvalitní a prémiovou šunku, maso či uzeniny, které nejen dobře vypadají, ale i chutnají? Nebojte se vyzkoušet výrobky „Naše Miroslav“, které by mohly splnit Vaše očekávání. Rádi Vás uvidíme v našich prodejnách Sklizeno, kde si vybrané produkty značky „Naše Miroslav“ můžete zakoupit 🙂

Upozornění: Nabídka výrobků v prodejnách se může měnit v průběhu času. Také dostupnost výrobků v jednotlivých prodejnách se může lišit.

vytisknout

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
naše všeobecné obchodní podmínky