logo

Drůbeží játrová paštika

Tuhle lahodnou drůbeží játrovou paštiku připravuje naše kuchařka Daniela.

jak na to?

1Opečte játra

Játra s česnekem opečeme dorůžova.

2Zastříkněte koňakem

Zastříkneme koňakem.

3Rozmixujte

V mixéru vymixujeme s máslem a smetanou, dochutíme solí a pepřem.

4Přepasírujte a naplňte

Na závěr přepasírujeme přes jemné sítko. Dáme do skleniček nebo do formy.

Náš tip

Můžete ovonět snítkou čerstvého tymiánu.

co budeme potřebovat?

  • 500 g drůbežích jater
  • 2 dcl smetany
  • 2 stroužky česneku
  • 400 g másla
  • 4 cl kvalitního koňaku
  • sůl
  • pepř

galerie

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
naše všeobecné obchodní podmínky |  ochrana osobních údajů |  cookies |  BIO certifikát