Čongrády – tradice výroby paštik, pomazánek a konzervovaných masových výrobků
Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil dědeček Zuzany – Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa.
A co o svém příběhu říkají Zuzana s Tomášem?
„My jsme navázali na jeho zkušenosti a přinášíme na stoly našich zákazníků výrobky pouze z přírodních ingrediencí. Přesně takové, jako byste si je udělali sami doma.“
Tomáš Babinec
Věříme v poctivost řemesla, a proto celá výroba prochází našima rukama – od příjmu masa až po zabalení a dodání konečnému zákazníkovi. Pečlivě si vybíráme dodavatele, abychom měli záruku, že jsou všechna masa českého původu. Chuťový zážitek je pro nás nesmírně důležitý, stejně jako samotné balení a prezentace výrobků. Jsme tu pro vás, pro naše zákazníky, abychom zachovali tradice a chutě také pro další generace.
Výroba našich paštik a masových výrobků probíhá v Ležkách v Ústeckém kraji. Náš československý tým spolupracuje s kvalitními českými chovateli a dodavateli, aby ve výsledku vznikly chutné a kvalitní paštiky a konzervované výrobky. U nás byste zbytečně hledali syntetické konzervanty a aditiva. Čongrády výrobky vyrábíme klasickým způsobem tepelné konzervace – termosterilace. Proto můžeme s čistým svědomím říct, že se jedná o přírodní výrobky, bez lepku. Bez obav můžete dopřát to nejlepší i svým dětem. Ani celiaci nepřijdou zkrátka.
Naše výrobky jsou:
V roce 2020 naše tradiční játrová paštika oslnila svým lahodným složením i samotné porotce ve Velké Británii a získala významné ocenění v podobě jedné hvězdy GREAT TASTE 2020.
Říká se, že pro člověka není nic lepšího, než dělat to, co ho v životě baví. A nás baví nejvíc výroba paštik a konzervovaných masných výrobků.
Vnučka Štefana Čongrádyho Zuzana s manželem Tomášem