logo

Sedlářovo pekařství

Sedlářovo pekařství, známo široké veřejnosti jako pekárna Věchnov, založil v roce 1992 současný majitel a ředitel firmy, pan Josef Sedlář. Výstavba pekárny byla započata v březnu roku 1992. Firma zahájila svůj provoz již 1. září 1992, kdy byl upečen první chléb určený k distribuci.

Sedlářovo pekařství je výrobce pečiva (kvasový chléb, běžné, jemné pečivo). Výrobky jsou dodávány do brněnských prodejen Sklizeno.

Zpočátku ve firmě pracovalo včetně rodinných příslušníků majitele 8 pracovníků, kteří se zaměřovali na výrobu a rozvoz pečiva. Po celou dobu své existence se firma snaží inovovat výrobu. Nejrozsáhlejší modernizaci zažila pekárna v roce 2000, kdy byla jedna pec nahrazena dvěma novými. Postupně také přibývalo zaměstnanců, až jejich počet k současnosti dosáhl 18 osob.
Pekárna Věchnov své výrobky distribuuje svým obchodním partnerům v okresech Žďár nad Sázavou, Brno-město a Brno-venkov.

Firma se snaží zaujmout zákazníky především vysokou kvalitou všech svých produktů. Jedinečným, nezaměnitelným a specifickým výrobkem firmy je typický Věchnovský chléb, k jehož výrobě se užívá třístupňového vyvádění kvasů a je tak naprosto vyloučeno užití náhražkových chemických přípravků.

Pro dosažení zdravotně nezávadných potravin má provozovna zaveden systém kritických bodů HACCP.

Pečivo z tohoto pekařství Vám nabízíme v brněnských prodejnách Sklizeno. (Upozornění: Nabídka výrobků v prodejnách se může měnit v průběhu času. Také dostupnost výrobků v jednotlivých prodejnách se může lišit).

Pokud byste se chtěli o Sedlářově pekárně dozvědět vice: http://www.sedlarovo-pekarstvi.cz/

galerie

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.