Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Tyčinka kokosová bio Markol Raw

Tyčinka kokosová bio Markol Raw 40 g

37 
-
+
Výrobce:
Markol Raw food manufaktura
Země původu:
Česká republika
Energie
703 kJ
8,4 %
Tuky
10,16 g
14,5 %
Sacharidy
16,92 g
6,2 %
Vláknina
3,12 g
12,4 %
Bílkoviny
2,56 g
5,1 %
Sůl
0,008 g
0,1 %
Máte rádi kokos? Ochutnejte ho v bio kvalitě ve formě zdravé raw tyčinky. Ideální pochoutka, při které nemusíte mít výčitky. Živá strava je strava tepelně i chemicky neupravovaná. Pokrmy jsou zpracovávány do 42 stupňů Celsia a jsou v ní zachovány tolik potřebné enzymy, životodárná síla a většina výživných látek. Mezi blahodárné účinky živé stravy patří přirozená detoxikace organismu, svěží mysl, postupné ubývání zdravotních potíží, ustálení váhy, pocit klidu a pohody, menši potřeba spánku, čistá pleť, hojení ekzémů a kožních onemocnění.
Rozinky, MANDLE, KOKOS bio. Uchovávejte při pokojové teplotě do 27° C.
Obsahuje skořápkové plody (8).
Markol raw food manufaktura se soustřeďuje na raw produkty té nejvyšší kvality. Vše je dělané ručně. V našem sortimentu najdete pod touto značkou tyčinky, kostky a kuličky. Raw strava je strava tepelně i chemicky neupravovaná. Pokrmy jsou zpracovávány do 42 stupňů Celsia a jsou v ní zachovány tolik potřebné enzymy, životodárná síla a většina výživných látek. Udělejte něco pro své zdraví. Vitariánství (konzumace přirozených potravin) je jednou z cest, jak vyčistit, ozdravit a poté udržovat tělo i mysl zdravé a vitální. K tomu, abyste se cítili lépe a zlepšili svůj zdravotní stav, nemusíte být přímo vitárianem, ale stačí jen do svého jídelníčku zařadit živé potraviny, ať už v jakékoliv podobě.Třeba zrovna výrobky Markol raw food manufaktura!
Název na 100 g na porci 40 g
Energie (kJ) 1758 703
Energie (kcal) 420,2 168,08
Tuky (g) 25,4 10,16
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 16 6,4
Sacharidy (g) 42,3 16,92
Cukry v sacharidech (g) 27,9 11,16
Vláknina (g) 7,8 3,12
Bílkoviny (g) 6,4 2,56
Sůl (g) 0,02 0
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.