Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Tyčinka kakaová bio Markol Raw

Tyčinka kakaová bio Markol Raw 40 g

37 
-
+
Výrobce:
Markol Raw food manufaktura
Země původu:
Česká republika
Energie
624 kJ
7,4 %
Tuky
9,84 g
14 %
Sacharidy
15,76 g
5,8 %
Vláknina
2,24 g
8,9 %
Bílkoviny
5,52 g
11 %
Sůl
0,028 g
0,4 %
Kakaová tyčinka v bio kvalitě se vleze do každé kabelky i batůžku. Posvačte zdravě s raw tyčinkou! Živá strava je strava tepelně i chemicky neupravovaná. Pokrmy jsou zpracovávány do 42 stupňů Celsia a jsou v ní zachovány tolik potřebné enzymy, životodárná síla a většina výživných látek. Mezi blahodárné účinky živé stravy patří přirozená detoxikace organismu, svěží mysl, postupné ubývání zdravotních potíží, ustálení váhy, pocit klidu a pohody, menši potřeba spánku, čistá pleť, hojení ekzémů a kožních onemocnění.
Rozinky, MANDLE, slunečnicové semínko, nepražené kakao. Uchovávejte při pokojové teplotě do 27° C.
Obsahuje skořápkové plody (8).
Markol raw food manufaktura se soustřeďuje na raw produkty té nejvyšší kvality. Vše je dělané ručně. V našem sortimentu najdete pod touto značkou tyčinky, kostky a kuličky. Raw strava je strava tepelně i chemicky neupravovaná. Pokrmy jsou zpracovávány do 42 stupňů Celsia a jsou v ní zachovány tolik potřebné enzymy, životodárná síla a většina výživných látek. Udělejte něco pro své zdraví. Vitariánství (konzumace přirozených potravin) je jednou z cest, jak vyčistit, ozdravit a poté udržovat tělo i mysl zdravé a vitální. K tomu, abyste se cítili lépe a zlepšili svůj zdravotní stav, nemusíte být přímo vitárianem, ale stačí jen do svého jídelníčku zařadit živé potraviny, ať už v jakékoliv podobě.Třeba zrovna výrobky Markol raw food manufaktura!
Název na 100 g na porci 40 g
Energie (kJ) 1560 624
Energie (kcal) 372,8 149,12
Tuky (g) 24,6 9,84
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 3,7 1,48
Sacharidy (g) 39,4 15,76
Cukry v sacharidech (g) 28,4 11,36
Vláknina (g) 5,6 2,24
Bílkoviny (g) 13,8 5,52
Sůl (g) 0,07 0,02
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.