Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Tvrdý ovčí sýr Pecorino Romano

Tvrdý ovčí sýr Pecorino Romano

59 
590  za kg
-
+
Výrobce:
Perla s.n.c.
Země původu:
Itálie
Typický tvrdý italský sýr vyráběný z plnotučného ovčího mléka v provinciích Lazio a Řím. Sýr Pecorino má barvu smetanovou až slámově žlutou, zrnitou texturu a charakteristickou vůni. Povrch tohoto sýr bývá obvykle černý s obtiskem znaku stylizované hlavy ovce. Chuť sýru je slaná, výrazně pikantní a proto má široké využití v kuchyni.Nastrouhaný se hodí na těstoviny nebo rizoto, lze jej však použít kdekoli, zvláště k dochucení typických jídel, kde je požadována ostřejší chuť. Doporučujeme k červeným vínům.    
OVČÍ MLÉKO, sůl, syřidlo. Obsah tuku v sušině 29 %. Uchovejte při teplotě od +2°C do +4°C. Spotřebujte do: viz obal.
Obsahuje mléko (7).
Historie území Piemontu je s historií zpracování mléka úzce spjato. A právě v tomto italském regionu působí od poloviny 20. století i výrobce a distributor sýrů Perla. Čerstvý vzduch, čistá voda a dobré pastviny jsou těmi nejlepšími předpoklady pro chov koz, krav a ovcí, z jejichž mléka vznikají lahodné sýry.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.