Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Tradiční játrová paštika

Tradiční játrová paštika 190 g

89 
-
+
Výrobce:
Čongrády s.r.o.
Země původu:
Česká republika
Energie
4102 kJ
49 %
Tuky
100,7 g
143,8 %
Sacharidy
3,23 g
1,1 %
Bílkoviny
16,72 g
33,4 %
Sůl
2,66 g
44,3 %
Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ucítíte čerstvě opraženou cibuli, muškátový oříšek a trošku majoránky. Čerstvě namletý pepř přidává na intenzivní chuti této klasiky mezi paštikami. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná i pro celiaky. Před podáváním doporučujeme paštiku promíchat, aby se tuk, šťáva a masová složka opět spojily. Toto oddělení jednotlivých složek je důkazem čistého produktu bez chemických konzervantů a stabilizátorů.
Vepřové sádlo, vepřový lalok, vepřová játra (celkový podíl masa 92,4%), smažená cibule, česnek, majoránka, muškátový oříšek, kmín, mletý pepř, sůl. Uzavřenou konzervu skladujte v teplotě od 5?25 °C. Po otevření skladujte v ledničce při teplotě 8?10 °C. Spotřebujte do 2 dnů od otevření.
Neobsahuje alergeny.
Konzervované výrobky vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvářel dědeček Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vytvořit produkty s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa. Maso zpracovávájí jen od maloproducentů a farmářů. Takové maso zajišťuje společnost Ecoproduct z jižních Čech, z kraje přírody a poctivého hospodářství. Jejich dodavatel nám garantuje, že všechna prasátka jsou českého původu. Snaží se vrátit na stoly domácností poctivé výrobky vyrobené pouze ze skutečných přírodních ingrediencí. Chtějí, aby výrobky, které znali jejich prarodiče, poznali i jejich děti, vnoučata, pravnoučata.
Název na 100 g na porci 190 g
Energie (kJ) 2159 4102
Energie (kcal) 516 980,4
Tuky (g) 53 100,7
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 20 38
Sacharidy (g) 1,7 3,23
Cukry v sacharidech (g) 0,2 0,38
Bílkoviny (g) 8,8 16,72
Sůl (g) 1,4 2,66
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.