Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Tradiční bůčková paštika

Tradiční bůčková paštika 90 g

49,90 
-
+
Výrobce:
Čongrády s.r.o.
Země původu:
Česká republika
Energie
1364 kJ
16,2 %
Tuky
31,5 g
45 %
Sacharidy
0,99 g
0,3 %
Bílkoviny
10,8 g
21,6 %
Sůl
1,17 g
19,5 %
Tahle chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak chutnala tato paštika za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná i pro celiaky. Před podáváním doporučujeme paštiku promíchat, aby se tuk, šťáva a masová složka opět spojily. Toto oddělení jednotlivých složek je důkazem čistého produktu bez chemických konzervantů a stabilizátorů.
Vepřový bok, vepřový lalok, cibule, čerstvě mletý pepř, rajčatový protlak, plnotučná hořčice, sůl. Uzavřenou konzervu skladujte v teplotě od 5–25 °C. Po otevření skladujte v ledničce při teplotě 8–10 °C. Spotřebujte do 2 dnů od otevření.
Neobsahuje žádné alergeny.
onzervované výrobky vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvářel dědeček Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vytvořit produkty s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa. Maso zpracovávájí jen od maloproducentů a farmářů. Takové maso zajišťuje společnost Ecoproduct z jižních Čech, z kraje přírody a poctivého hospodářství. Jejich dodavatel nám garantuje, že všechna prasátka jsou českého původu. Snaží se vrátit na stoly domácností poctivé výrobky vyrobené pouze ze skutečných přírodních ingrediencí. Chtějí, aby výrobky, které znali jejich prarodiče, poznali i jejich děti, vnoučata, pravnoučata.
Název na 100 g na porci 110 g
Energie (kJ) 1515 1666
Energie (kcal) 362 398,2
Tuky (g) 35 38,5
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 9,5 10,45
Sacharidy (g) 1,1 1,21
Cukry v sacharidech (g) 0,7 0,77
Bílkoviny (g) 12 13,2
Sůl (g) 1,3 1,43
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.