Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Tofu paštika hokkaido Patifu

Tofu paštika hokkaido Patifu 100 g

29 
-
+
Výrobce:
Veto Eco s.r.o.
Země původu:
Česká republika
Energie
682 kJ
8,1 %
Tuky
13,1 g
18,7 %
Sacharidy
6,2 g
2,2 %
Bílkoviny
4,4 g
8,8 %
Sůl
1,1 g
18,3 %
Premiová tofu paštika s dýní hokkaido. Vyniká velmi jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí, která připomíná masnou paštiku. Praktické balení v misce lze snadno otevřít a paštiku pohodlně nabírat. Další výhodou paštik PATIFU je dlouhá trvanlivost při teplotě 25°C. Tato trvanlivost je dosažena pouze díky sterilování (tzn. zahřátí výrobku na cca 120°C). Neobsahují žádné konzervanty, nemusí být v lednici a proto se nabízí jako zdravá svačinka na výlety, do školy či práce, na dovolenou apod.
Voda, dýně 19%, TOFU* 17% (SÓJA, nigari), řepkový olej, brambory, droždí, smažená cibulka, drožďový extrakt, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar. Skladujte do 25 °C.
Obsahuje soju (6).
Společnost VETO ECO s.r.o. navázala na činnost firmy Pavel Petráček VETO, která byla založena již v roce 1992 s cílem propagovat sóju jako potravinu s výborným vlivem na lidské zdraví a s cílem vyrábět a prodávat v naší zemi v té době úplně neznámou potravinu: tofu. Nezbytným předpokladem udržení vysoké kvatlity produktů je pečlivý výběr vstupních surovin. Za samozřejmé považují zpracování výhradně sóji, která není geneticky modifikována. Používají co nejvíce surovin v přirozeném stavu a vyhýbají se složitým výrobním procesům tak, aby ve výrobcích zůstalo zachováno co nejvíce přírodních látek.
Název na 100 g na porci 100 g
Energie (kJ) 682 682
Energie (kcal) 163 163
Tuky (g) 13,1 13,1
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 1,5 1,5
Sacharidy (g) 6,2 6,2
Cukry v sacharidech (g) 0,8 0,8
Bílkoviny (g) 4,4 4,4
Sůl (g) 1,1 1,1
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.