Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Tmavá belgická čokoláda Mistrova pečeť Janský

Tmavá belgická čokoláda Mistrova pečeť Janský 100 g

85,90 
-
+
Výrobce:
Cukrárna Janský
Země původu:
Česká republika
Energie
2109 kJ
25.2 %
Tuky
33 g
47.1 %
Sacharidy
46 g
17 %
Bílkoviny
5.8 g
11.6 %
Sůl
0.01 g
0.1 %

Kombinace oříšků a šťavnaté směsi ovoce s jemně hořkou čokoládou pošimrá vaše chuťové buňky, které budou prosit o další sousto. Každičká čokoláda od Janského je vyráběna ručně a to z té nejlepší belgické čokolády.

Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, meruňky, LÍSKOVÉ OŘECHY, třešně (třešně, cukr, kyselina citronová), višně (višně, cukr, kyselina jablečná), PEKANOVÉ OŘECHY, borůvky (borůvky, fruktózový sirup, rostlinné oleje v různém poměru), PISTÁCIE, emulgátor SOJOVÝ LECITIN, aroma vanilka přírodní. Obsah kakaové sušiny min. 55%.
Obsahuje sóju (6), skořápkové plody (8). Může obsahovat stopy mléka.
V roce 1908 pan Adolf Janský založil ve Vyškově cukrárnu. Přes různé útrapy různých režimů, dnes, jeho pravnuk pan Jiří Grygar pokračuje v rodinné tradici. Po dvouletém učení u belgického čokolatiéra Peirra Marcoliniho se vrátil domů, aby pomohl vylepšit tradiční recepty. Chce být stejně slavný, jako jeho pradědeček! Čokolády Janský jsou poctivě ručně dělané z exluzivní belgické čokolády.
Název na 100 g
Energie 2109 kJ
Energie 504 kcal
Tuky 33 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 16 g
Sacharidy 46 g
Cukry v sacharidech 38 g
Bílkoviny 5.8 g
Sůl 0.01 g
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.