Přirozeně fermentovaná sójová omáčka, která se vyrábí tradičním způsobem jen z pšenice, sojových bobů, vody a soli. Stejkně jako kvalitní víno poté několik měsíců zraje a dostává tak nezaměnitelnou chuť, barvu a aroma. Vhodná jako dochucovadlo nejen pro asijská jídla. K sushi je nepostradatelná.
Pitná voda, SOJOVÉ boby, PŠENICE, jedlá sůl (max 15%).
Obsahuje lepek (1) a sóju (6).
Ekoprodukt spol. s.r.o. je česká potravinářská společnost, která se již od roku 1992 zabývá výrobou a prodejem především sójových produktů. Mezi jejich hlavní výrobky patří tekutá ochucovadla bez glutamátu, jako např. sójová omáčka, worcesterová omáčka, polévkové koření, sladká chilli omáčka, Teryiaki marináda a další. Jejich cílem je vyrábět kvalitní potravinářské výrobky s důrazem na jejich čistotu a na ekologii, proto žádný z jejich výrobků neobsahuje chemické konzervanty. Samozřejmostí je také používání geneticky nemodifikovaných plodin ve výrobě.
Název |
na 100 ml |
na porci 150 ml |
Energie (kJ) |
322 |
483
|
Energie (kcal) |
77 |
115,5
|
Sacharidy (g) |
3 |
4,5
|
Bílkoviny (g) |
10 |
15
|
Sůl (g) |
16 |
24
|