Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Rozpustná teplá čokoláda mléčná

Rozpustná teplá čokoláda mléčná 100 g

95 
-
+
Výrobce:
Čokoládovna Troubelice
Země původu:
Česká republika
Energie
2423 kJ
28,9 %
Tuky
41,46 g
59,2 %
Sacharidy
37,7 g
13,9 %
Vláknina
6,68 g
26,7 %
Bílkoviny
10,41 g
20,8 %
Sůl
0,212 g
3,5 %
Kvalitní kakaová směs pro přípravu mléčné čokolády je jemně slazená třtinovou šťávou. Připravte si sami teplou čokoládu! Teplou čokoládu nahříváme za občasného míchání ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme studenou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Pokud je čokoláda vlažná, zahříváme ji ve vodní lázní do 48°C. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, sušené mléko, obsah kakaové sušiny nejméně 50%.
Neobsahuje alergeny.
Myšlenka o výrobě čokolády se zrodila v roce 2002, s nápadem přišel František Bačík st. Pozornost zaměřili na český čoko trh a začali poznávat různé druhy čokolád a jejich kvalitu. Rozhodli se, že zkusí vyrobit čokoládu z kvalitních surovin bez použití jiných rostlinných olejů než je kakaové máslo, bez přídavných látek, bílého cukru a lecitinu. První dovoz kakaových produktů z Ekvádoru uskutečnili v roce 2010. První tabulka troubelické čokolády spatřila svět v roce 2013. Receptury na čokolády vznikaly dlouhodobým zkoumáním poměrů jednotlivých ingrediencí, než se dopracovali k jejich konečné podobě. Všechny obalové materiály nakupují od českých výrobců. Snaží se, aby jejich čokoláda byla 100% česká výroba tzn. návrh obalu, výroba obalu, výroba čokolády a zabalení.
Název na 100 g na porci 100 g
Energie (kJ) 2423 2423
Energie (kcal) 579 579
Tuky (g) 41,46 41,46
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 24,97 24,97
Sacharidy (g) 37,7 37,7
Cukry v sacharidech (g) 21,28 21,28
Vláknina (g) 6,68 6,68
Bílkoviny (g) 10,41 10,41
Sůl (g) 0,21 0,21
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.