Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Pšeničný bulgur

Pšeničný bulgur 500 g

45,90 
-
+
Výrobce:
PRO-BIO, s.r.o.
Země původu:
Turecko
Energie
7930 kJ
94,7 %
Tuky
7,5 g
10,7 %
Sacharidy
350 g
129,6 %
Vláknina
90 g
360 %
Bílkoviny
65 g
130 %
Sůl
0,25 g
4,1 %
Bulgur je známý asi 4000 let. Při jeho tvorbě použil člověk jednu z prvních zpracovatelských technologií (vyčištěné zrno se po ošetření párou vysuší, pak se hrubě drtí a třídí). Je oblíbený především v oblastech Středního východu, kde se využívá na přípravu pilafu, různých zeleninových salátů (tabbouleh), zeleninových nebo masových jídel (falafel, kibbeh). Cení se jeho jednoduchá a rychlá příprava a oříšková chuť.
PŠENIČNÝ BULGUR bio. Skadujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75%.
Obsahuje lepek (1).
PRO-BIO s.r.o je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Vynikající kvalitu a spolehlivost u všech svých produktů zaručuje díky pečlivému výběru používaných bio surovin, pravidelným kontrolám a vlastní špičkové laboratoři. Podporuje a rozvíjí ekologické zemědělství a svou činností přispívá k zachování zdravé planety.
Název na 100 g na porci 500 g
Energie (kJ) 1586 7929
Energie (kcal) 379 1895
Tuky (g) 1,5 7,5
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 0,2 1
Sacharidy (g) 70 350
Cukry v sacharidech (g) 0,5 2,5
Vláknina (g) 18 90
Bílkoviny (g) 13 65
Sůl (g) 0,05 0,25
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.