Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Parmezán Reggiano 24 měs.

Parmezán Reggiano 24 měs.

68 
680  za kg
-
+
Výrobce:
Perla s.n.c.
Země původu:
Itálie
Často nazývaný králem italských sýrů, Parmigiano-Reggiano je jeden z nejznámějších italských sýrů. Už se vyrábí více než 700 let. Na jeden kilogram sýra je potřeba asi 16 litrů kravského mléka. Parmigiano-Reggiano Perla zrál zhruba 15 až 24 měsíců. Sýr má žlutě bílou barvu, hrubou texturu. Má nasládlou jemnou, ale silnou chuť.    
KRAVSKÉ MLÉKO, sůl, syřidlo. Uchovejte při teplotě od +2°C do +4°C. Spotřebujte do 24 hodin.
Obsahuje mléko (7).
Historie území Piemontu je s historií zpracování mléka úzce spjato. A právě v tomto italském regionu působí od poloviny 20. století i výrobce a distributor sýrů Perla. Čerstvý vzduch, čistá voda a dobré pastviny jsou těmi nejlepšími předpoklady pro chov koz, krav a ovcí, z jejichž mléka vznikají lahodné sýry.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.