Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Ovocňák pyré jablko 100%

Ovocňák pyré jablko 100% 120 g

24,90 
-
+
Výrobce:
TOKO AGRI a.s.
Země původu:
Česká republika
Energie
326 kJ
3.9 %
Tuky
0.96 g
1.3 %
Sacharidy
18.876 g
6.9 %
Vláknina
2.16 g
8.6 %
Bílkoviny
0.576 g
1.1 %
Sůl
0.012 g
0.1 %

100% ovocné pyré je vyrobeno z pečlivě vybraného, kvalitního ovoce, pocházející z certifikovaných sadů a od prověřených pěstitelů. Na těchto 120g bylo zpracování 160g čerstvých jablek a jahod, plných vitamínů a minerálů. Chuť a barva se může lišit v závislosti na odrůdě surovin a ročním období. Pyré je vhodné pro děti od ukončeného 5. měsíce. Jablka jsou naše nejvýznamnější domácí ovoce. Už v 16. století se od nás vyvážela do ciziny. Jablko jsou důležitým zdrojem vitamínů a minerálů a je to nejpřirozenější ovoce pro náš organismus. Obsahují hodně vody a sestávají až 30% z pektinu, účinné vlákniny.

100% jablečné pyré.
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v rodinné firmě TOKO AGRI a.s. v roce 2011. Společnost vyrábí mošty pod názvem Ovocňák v regionu Bílých Karpat v Rudicích u Uherského Brodu se snahou nabídnout kvalitní výrobky zdravě uvažujícím lidem. 100% ovocné šťávy neobsahují přidaný cukr, konzervanty, ani umělé přísady. Region Bílých Karpat je charakteristický svou rozmanitou faunou a florou. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročnější hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům. Suroviny na výrobu moštů pochází převážně od moravských sadařů. Hlavním cílem společnosti je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.
Název na 100 g na porci 120 g
Energie 272 kJ 326 kJ
Energie 65 kcal 78 kcal
Tuky 0.8 g 0.96 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.03 g 0.03 g
Sacharidy 15.73 g 18.87 g
Cukry v sacharidech 13.8 g 16.55 g
Vláknina 1.8 g 2.16 g
Bílkoviny 0.48 g 0.57 g
Sůl 0.01 g 0.01 g
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.