Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Ovocňák mošt jablko-jahoda

Ovocňák mošt jablko-jahoda 200 ml

27,90 
-
+
Výrobce:
TOKO AGRI a.s.
Země původu:
Česká republika
Energie
360 kJ
4.3 %
Tuky
0.2 g
0.2 %
Sacharidy
19.8 g
7.3 %
Vláknina
0.2 g
0.8 %
Bílkoviny
1.62 g
3.2 %
Sůl
0.1 g
1.6 %
100% šťáva z ovoce, která je vyrobena z pečlivě vybraných plodů. 80 % jablečná a 20 % jahodová šťáva. Jahody jsou zdrojem řady důležitých vitaminů. V největší koncentraci v nich nalezneme vitamin C, mocný antioxidant. Obsah vitaminu C je v jahodách srovnatelný s citrusovými plody. Dále obsahují kyselinu listovou a beta-karoten, základní kámen pro syntézu vitaminu A, dalšího antioxidantu. V menší míře se v jahodách nacházejí i některé vitaminy skupiny B a vitamin E. Jahody jsou také bohaté na kyselinu listovou a draslík, navíc žádné tuzemské ovoce není tak bohaté na mangan.  
80% jablečná šťáva, 20% jahodová šťáva.Skladujte při teplotě 0-25°C.
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v rodinné firmě TOKO AGRI a.s. v roce 2011. Společnost vyrábí mošty pod názvem Ovocňák v regionu Bílých Karpat v Rudicích u Uherského Brodu se snahou nabídnout kvalitní výrobky zdravě uvažujícím lidem. 100% ovocné šťávy neobsahují přidaný cukr, konzervanty, ani umělé přísady. Region Bílých Karpat je charakteristický svou rozmanitou faunou a florou. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročnější hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům. Suroviny na výrobu moštů pochází převážně od moravských sadařů. Hlavním cílem společnosti je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.
Název na 100 ml na porci 200 ml
Energie 180 kJ 360 kJ
Energie 43 kcal 86 kcal
Tuky 0.1 g 0.2 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.03 g 0.06 g
Sacharidy 9.9 g 19.8 g
Cukry v sacharidech 9.32 g 18.64 g
Vláknina 0.1 g 0.2 g
Bílkoviny 0.81 g 1.62 g
Sůl 0.05 g 0.1 g
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.