Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Osso buco

Osso buco

66  330  za kg
-
+
Výrobce:
Steinhauser s.r.o.
Země původu:
Česká republika


Trvanlivost hovězího masa (vakuovaného) při dodržení skladovacích podmínek je 6 dní. Tato trvanlivost souvisí se správnými podmínkami skladování, a to vakuované při teplotě skladování do 4°C.
Hovězí maso.
Hovězí maso, které Vám prodáváme, pochází z plemena český strakatý skot z farem na Českomoravské vrchovině. Je chované ve volném výběhu. Dodává nám ho firma Steinhauser s tradicí v oboru již od roku 1790. Zakládají si na kvalitě, a stejně jako my vyžadují, aby se každý pod svoji práci podepsal a aby byl vždy zaručen kvalitní původ masa.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.