logo

Kostky jsou (za)vrženy

Ať jste začínající kuchaříček/kuchařinka, nebo profík, který už má v kuchyni vystátý ďůlek, jednu věc jste pravděpodobně zjistili poměrně brzy. Při vaření se neobejdete bez vývaru. Tato pravda je natolik triviální, že se nebudeme rozpakovat ji rovnou zopakovat: Při vaření se neobejdete bez vývaru.

vareni_06

 

Zatímco v roce 1926 hospodyňky zajásaly, že nemusejí táhnout vývar přes noc a mohou využít úžasnou novinku – bujón z kostky, dnešní trendy se vracejí zpátky k poctivým surovinám a přirozeným, nechemickým formám konzervace. Bujón z kostky napěchovaný glutamanem sodným je zkrátka a dobře out.

 
Poctivý vývar je bezvadná věc a naučí se ho připravovat každý. Ne vždycky máte ale čas. Představte si, že chcete po sobotním výletu uvařit rychlé risotto, nebo si dát šálek horké polévky na zahnání následků pátečního bujarého večírku, ale museli byste běžet k řezníkovi pro kosti a maso a nemáte půlden času. Tady nepomůže ani bůh rychlého vaření Papin! Naštěstí je tu Konečně vývar.

 
Ve variantách hovězí, kuřecí a zeleninový je Konečně vývar opravdu pro každého. Neobsahuje žádnou chemii, proto je nutné držet ho pěkně u ledu. Za to vám pomůže všude tam, kde si nevystačíte s vodou. Dodá tělo omáčkám, polévkám i jídlům z jednoho hrnce a jeho autoři se dušují, že má léčivé aromaterapeutické a další ozdravné účinky. A to jak jednorázově při akutních virózách (těch plebejských i těch prezidentských), tak i při dlouhodobém užívání.
Konečně vývar si můžete objednat v našem e-shopu.

galerie

vytisknout

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
naše všeobecné obchodní podmínky