Jak nakupovat Přihlášení Registrace
New Bar čokoláda a paprika Cerea

New Bar čokoláda a paprika Cerea 33 g

17 
-
+
Výrobce:
Cerea
Země původu:
Česká republika
Energie
621 kJ
7,4 %
Tuky
6,369 g
9 %
Sacharidy
19,437 g
7,1 %
Bílkoviny
3,366 g
6,7 %
Sůl
0,033 g
0,5 %
Cereální tyčinka se sušeným tvarohem a mléčnou polevou. Paprika díky karotenu zpomaluje proces stárnutí, podporuje dobrý zrak a pomáhá k ochraně kůže. Papriky posilují naši obranyschopnost a stimulují zažívání. Vyzkoušejte něco jiného.
Cereálie 37% (rýžový crispies kakaový 20% (rýžová mouka, cukr, glukózový sirup, kakaový prášek 4%,odtučněný kakaový prášek, JEČNÝ SLADOVÝ výtažek, emulgátor: SOJOVÝ LECITIN), OVESNÉ VLOČKY 17%), maltózový sirup, tekutý invertní sirup, řepkový olej, poleva MLÉČNÁ 8% (cukr, rostlinný tuk (nehydrogenovaný palmojádrový tuk, palmový tuk, bambucký tuk), sušená SYROVÁTKA, kakaový prášek 4%, odstředěné sušené MLÉKO 2%, emulgátor: SOJOVÝ lecitin, aroma: mléčné, LÍSKOVÝ OŘÍŠEK a čokoláda), SOJOVÁ MOUKA, kakao, slunečnicový olej, kousky sušené červené papriky 3%, bramborová vláknina, SOJOVÝ lecitin. Skladování: V suchu při teplotě max. do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%, chránit před mrazem a přímým slunečním svitem.
Obsahuje lepek (1), sóju (6) a mléko (7).
Společnost Cerea je rodinná společnost založená v roce 1992 v Zábřehu na Moravě. Specializuje se na výrobu kvalitních cereálních a pekárenských produktů. Nebojí se experimentovat a kombinovat zdánlivě neslučitelné suroviny. Výsledkem mohou být například oblíbené cereální tyčinky se zeleninou. Motto společnosti Cerea zní: Poctivá práce a česká kvalita za přijatelné ceny.
Název na 100 g na porci 33 g
Energie (kJ) 1883 621
Energie (kcal) 450 148,5
Tuky (g) 19,3 6,36
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 8,5 2,8
Sacharidy (g) 58,9 19,43
Cukry v sacharidech (g) 20,3 6,69
Bílkoviny (g) 10,19 3,36
Sůl (g) 0,1 0,03
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.