Mandle jsou plodem mandloně, která plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, zpevňuje kosti a svaly a pomáhá překonávat únavu a deprese.
Jádra MANDLÍ 100%. Skladujte v suchu při teplotě do 20° C a relativní vlhkosti nejvýše 70%.
Obsahuje skořápkové plody (8).
Nikoliv výrobce ale přímý dovozce a distributor sušeného ovoce, ořechů, semen, kompletního sortimentu sušeného ovoce a ořechů v polevách a cukrovinek té nejvyšší kvality z celého světa. Diana Company byla založena v roce 1993. Za celou dobu působení na českém trhu se stala firma symbolem kvality, jistoty a tradice.
Název |
na 100 g |
na porci 100 g |
Energie (kJ) |
2464 |
2464
|
Energie (kcal) |
589 |
589
|
Tuky (g) |
54 |
54
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) |
4 |
4
|
Sacharidy (g) |
6 |
6
|
Cukry v sacharidech (g) |
5 |
5
|
Vláknina (g) |
8 |
8
|
Bílkoviny (g) |
19 |
19
|