Králičí terina s rozmarýnem bez barviv, konzervantů a emulgátorů. Terina je něco na způsob paštiky a pochází jak jinak než z lahůdkářské Francie. Většinou se dva až tři dny marinuje, poté se peče a nechá se ještě zhruba půl dne tuhnout. My vám ji však v My Food nabízíme už bez práce a hotovou.
Vepřové maso, králičí maso 20 %, kuřecí játra, vepřová játra, vepřové sádlo, sůl, rozmarýn 1%, koření, muškátový oříšek, pepř. Skladovat při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4° C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlépe podávejte chlazené.
Brunet je malá rodinná firma, která byla založena již roku 1895. V roce 1980 se rozrostla na pět hektarů půdy a 8000 m2 budov. Pod majestátním dohledem hor tak na jihu Francie vznikají delikátní paštiky a teriny, které určitě musíte ochutnat.
Název |
na 100 g |
na porci 180 g |
Energie (kJ)
|
1439 |
2591
|
Energie (kcal)
|
344 |
619.2
|
Tuky (g)
|
31 |
55.8
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g)
|
12 |
21.6
|
Sacharidy (g)
|
1 |
1.8
|
Bílkoviny (g)
|
14 |
25.2
|
Sůl (g)
|
1 |
1.8
|