Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Kakaový prášek s min 10% kakaového másla

Kakaový prášek s min 10% kakaového másla 200 g

72 
-
+
Výrobce:
Čokoládovna Troubelice
Země původu:
Česká republika
Kakaový prášek je produkt, který vzniká lisováním kakaové hmoty, při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty co zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek.
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, min. obsah kakaového másla 10%.
Neobsahuje alergeny.
Myšlenka o výrobě čokolády se zrodila v roce 2002, s nápadem přišel František Bačík st. Pozornost zaměřili na český čoko trh a začali poznávat různé druhy čokolád a jejich kvalitu. Rozhodli se, že zkusí vyrobit čokoládu z kvalitních surovin bez použití jiných rostlinných olejů než je kakaové máslo, bez přídavných látek, bílého cukru a lecitinu. První dovoz kakaových produktů z Ekvádoru uskutečnili v roce 2010. První tabulka troubelické čokolády spatřila svět v roce 2013. Receptury na čokolády vznikaly dlouhodobým zkoumáním poměrů jednotlivých ingrediencí, než se dopracovali k jejich konečné podobě. Všechny obalové materiály nakupují od českých výrobců. Snaží se, aby jejich čokoláda byla 100% česká výroba tzn. návrh obalu, výroba obalu, výroba čokolády a zabalení.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.