Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Kachní terina s Armagnacem

Kachní terina s Armagnacem 180 g

99,90 
-
+
Výrobce:
S.A. Brunet
Země původu:
Francie
Energie
2565 kJ
30,6 %
Tuky
58,05 g
82,9 %
Sacharidy
3,42 g
1,2 %
Vláknina
0,72 g
2,8 %
Bílkoviny
23,22 g
46,4 %
Sůl
2,556 g
42,6 %
Kachní terina s francouzským vinným destilátem bez barviv, konzervantů, emulgátorů. Terina je něco na způsob paštiky a pochází jak jinak než z lahůdkářské Francie. Většinou se dva až tři dny marinuje, poté se peče a nechá se ještě zhruba půl dne tuhnout. My vám ji však v My Food nabízíme už bez práce a hotovou.
Kuřecí játra, kachní maso 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, 2% Armagnac, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Skladovat při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4° C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlépe podávejte chlazené.
Neobsahuje alergeny.
Brunet je malá rodinná firma, která byla založena již roku 1895. V roce 1980 se rozrostla na pět hektarů půdy a 8000 m2 budov. Pod majestátním dohledem hor tak na jihu Francie vznikají delikátní paštiky a teriny, které určitě musíte ochutnat.
Název na 100 g na porci 180 g
Energie (kJ) 1425 2564
Energie (kcal) 340,5 612,9
Tuky (g) 32,25 58,05
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 11,9 21,42
Sacharidy (g) 1,9 3,42
Cukry v sacharidech (g) 0,38 0,68
Vláknina (g) 0,4 0,72
Bílkoviny (g) 12,9 23,22
Sůl (g) 1,42 2,55
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.