Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Kachní terina s Armagnacem

Kachní terina s Armagnacem 180 g

105,90 
-
+
Výrobce:
S.A. Brunet
Země původu:
Francie
Energie
2565 kJ
30.6 %
Tuky
58.05 g
82.9 %
Sacharidy
3.42 g
1.2 %
Vláknina
0.72 g
2.8 %
Bílkoviny
23.22 g
46.4 %
Sůl
2.556 g
42.6 %

Kachní terina s francouzským vinným destilátem bez barviv, konzervantů, emulgátorů. Terina je něco na způsob paštiky a pochází jak jinak než z lahůdkářské Francie. Většinou se dva až tři dny marinuje, poté se peče a nechá se ještě zhruba půl dne tuhnout. My vám ji však v My Food nabízíme už bez práce a hotovou.

Kuřecí játra, kachní maso 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, 2% Armagnac, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Skladovat při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4° C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlépe podávejte chlazené.
Brunet je malá rodinná firma, která byla založena již roku 1895. V roce 1980 se rozrostla na pět hektarů půdy a 8000 m2 budov. Pod majestátním dohledem hor tak na jihu Francie vznikají delikátní paštiky a teriny, které určitě musíte ochutnat.
Název na 100 g na porci 180 g
Energie 1425 kJ 2564 kJ
Energie 340.5 kcal 612.9 kcal
Tuky 32.25 g 58.05 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 11.9 g 21.42 g
Sacharidy 1.9 g 3.42 g
Cukry v sacharidech 0.38 g 0.68 g
Vláknina 0.4 g 0.72 g
Bílkoviny 12.9 g 23.22 g
Sůl 1.42 g 2.55 g
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.