Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Italská klobáska Salsiccia vakuovaná

Italská klobáska Salsiccia vakuovaná

108  cca 250 g/ks
-
+
Výrobce:
Salumificio Sorrentino
Země původu:
Itálie
Energie
1456 kJ
17,3 %
Tuky
26,7 g
38,1 %
Sacharidy
2,1 g
0,7 %
Bílkoviny
24,7 g
49,4 %
Sůl
3,3 g
55 %
Tradiční italská kořeněná klobáska ze syrového vepřového masa vhodná na opékání a grilování. Je vakuově balená a jedno balení má přibližně 250 g.    
Vepřové maso, sůl, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO, LAKTOZA, dextróza, cukr, přírodní aroma, antioxidanty: E300, E301; konzervanty: E252, E250. Skladujte na suchém místě v toplotě do 8°C. Neobsahuje lepek.
Obsahuje mléko (7).
Společnost Salumificio Sorrentino byla založena v roce 1982 mistrem svého řemesla Marinem Sorrentinem.Ten žezlo později předal svému synovi Giovannimu. Výroba v sobě kombinuje tradiční postupy s moderními technologiemi zaručujícími optimální podmínky pro sušení masa. Důraz se klade zejména na pečlivý výběr surovin pro výrobu. Jen tak najdete potěšení v každém plátku salámu, který je zde vyroben.
Název na 100 g na porci 250 g
Energie (kJ) 1456 3640
Energie (kcal) 348 870
Tuky (g) 26,7 66,75
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 9,6 24
Sacharidy (g) 2,1 5,25
Cukry v sacharidech (g) 1,8 4,5
Bílkoviny (g) 24,7 61,75
Sůl (g) 3,3 8,25
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.