Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Hovězí T-bone vyzrálý

Hovězí T-bone vyzrálý

410  820  za kg
-
+
Výrobce:
Steinhauser s.r.o.
Země původu:
Česká republika
Jemné maso ze zad zvířete s kostí tvaru písmene T. Je složený ze svíčkové, roštěnky a kosti. Část u kosti je považována za delikatesu! T-bone steaky jsou vhodné pro rychlou, suchou přípravu jako např. rožnění nebo grilování. Naši řezníci Vám maso naporcují podle Vašich představ, stačí jen do poznámky napsat požadavek, jak si maso přejete naporcovat.

Trvanlivost hovězího masa (vakuovaného) při dodržení skladovacích podmínek je 6 dní. Tato trvanlivost souvisí se správnými podmínkami skladování, a to vakuované při teplotě skladování do 4°C.
Hovězí maso.
Hovězí maso, které Vám prodáváme, pochází z plemena český strakatý skot z farem na Českomoravské vrchovině. Je chované ve volném výběhu. Dodává nám ho firma Steinhauser s tradicí v oboru již od roku 1790. Zakládají si na kvalitě, a stejně jako my vyžadují, aby se každý pod svoji práci podepsal a aby byl vždy zaručen kvalitní původ masa.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.