Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Hovězí plec vyzrálá

Hovězí plec vyzrálá

70 
350  za kg
Produkt je momentálně vyprodaný.
Výrobce:
Steinhauser s.r.o.
Země původu:
Česká republika
Kvalitní maso z přední části hovězího kusu. Vhodné k pomalejší úpravě, do omáček, ragú či na dušení. Z vysoké plece připravíte Španělské ptáčky, loupanou plec si kupte pokud budete připravovat koprovou omáčku a kulatou plec prošpikujte při přípravě svíčkové. Výběr je jen na Vás. Všechno naše hovězí si prošlo několikatýdenním procesem zrání, kdy u masa dochází ke zvýraznění chuti a zkřehčení masových vláken. Veškerý hovězí dobytek pochází z pastevních chovů, z plemen aberdeen, angus, piemont, highland, český strakatý skot. Maso si bouráme sami v naší moderní bourárně. Naši řezníci Vám maso naporcují podle Vašich představ, stačí jen do poznámky napsat požadavek, jak si maso přejete naporcovat.

Trvanlivost hovězího masa (vakuovaného) při dodržení skladovacích podmínek je 6 dní. Tato trvanlivost souvisí se správnými podmínkami skladování, a to vakuované při teplotě skladování do 4°C.
Hovězí maso.
Hovězí maso, které Vám prodáváme, pochází z plemena český strakatý skot z farem na Českomoravské vrchovině. Je chované ve volném výběhu. Dodává nám ho firma Steinhauser s tradicí v oboru již od roku 1790. Zakládají si na kvalitě, a stejně jako my vyžadují, aby se každý pod svoji práci podepsal a aby byl vždy zaručen kvalitní původ masa.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.