Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Hovězí kýta bez kosti vyzrálá

Hovězí kýta bez kosti vyzrálá

82 
410  za kg
Přeji si hovězí
-
+
Výrobce:
Steinhauser s.r.o.
Země původu:
Česká republika
Vysoce kvalitní maso, vhodné na všechny druhy úprav. Připravíme Vám z ní plátky na Španělské ptáčky nebo závitky, nudličky do směsí či je nakrájíme do omáčky..... výběr je jen na Vás. Všechno naše hovězí si prošlo několikatýdenním procesem zrání, kdy u masa dochází ke zvýraznění chuti a zkřehčení masových vláken. Veškerý hovězí dobytek pochází z pastevních chovů, z plemen aberdeen, angus, piemont, highland, český strakatý skot. Maso si bouráme sami v naší moderní bourárně. Naši řezníci Vám maso naporcují podle Vašich představ, stačí jen do poznámky napsat požadavek, jak si maso přejete naporcovat. Chcete maso nakrájet?
Napište nám do poznámky v objednávce jak maso chcete přichystat.

Trvanlivost hovězího masa (vakuovaného) při dodržení skladovacích podmínek je 6 dní. Tato trvanlivost souvisí se správnými podmínkami skladování, a to vakuované při teplotě skladování do 4°C.
Hovězí maso.
Hovězí maso, které Vám prodáváme, pochází z plemena český strakatý skot z farem na Českomoravské vrchovině. Je chované ve volném výběhu. Dodává nám ho firma Steinhauser s tradicí v oboru již od roku 1790. Zakládají si na kvalitě, a stejně jako my vyžadují, aby se každý pod svoji práci podepsal a aby byl vždy zaručen kvalitní původ masa.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.