Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Hovězí kližka vyzrálá

Hovězí kližka vyzrálá

62  310  za kg
Přeji si hovězí
-
+
Výrobce:
Steinhauser s.r.o.
Země původu:
Česká republika
Každý kuchař ví že nejkvalitnější guláš připraví právě z kližky. Její vyšší obsah kolagenu dodá vašemu guláši tu nejlepší chuť. Stejně dobře si však na ní pochutnáte když ji budete pomalu péct, ať už se zeleninou nebo třeba na sladko s povidly. A nemusíte mít strach že vám příprava zabere celé dopoledne, díky vyzrání se doba přípravy opravdu zkrátí. Kližka je sval, který na hovězím dobytku najdete ve spodní části nohou. Všechno naše hovězí si prošlo několikatýdenním procesem zrání, kdy u masa dochází ke zvýraznění chuti a zkřehčení masových vláken. Veškerý hovězí dobytek pochází z pastevních chovů, z plemen aberdeen, angus, piemont, highland, český strakatý skot. Maso si bouráme sami v naší moderní bourárně. Naši řezníci Vám maso naporcují podle Vašich představ, stačí jen do poznámky napsat požadavek, jak si maso přejete naporcovat.

Trvanlivost hovězího masa (vakuovaného) při dodržení skladovacích podmínek je 6 dní. Tato trvanlivost souvisí se správnými podmínkami skladování, a to vakuované při teplotě skladování do 4°C.
Hovězí maso.
Hovězí maso, které Vám prodáváme, pochází z plemena český strakatý skot z farem na Českomoravské vrchovině. Je chované ve volném výběhu. Dodává nám ho firma Steinhauser s tradicí v oboru již od roku 1790. Zakládají si na kvalitě, a stejně jako my vyžadují, aby se každý pod svoji práci podepsal a aby byl vždy zaručen kvalitní původ masa.
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.