Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Bio vanilkový cukr

Bio vanilkový cukr 20 g

9 
-
+
Výrobce:
Amylon
Země původu:
Česká republika
Energie
333 kJ
3,9 %
Sacharidy
19,8 g
7,3 %
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše. Na posypání moučníků smícháme obsah sáčku se 7-mi lžícemi moučkového cukru. Navíc oproti umělému vanilinovému cukru máte jistotu, že máte v kuchyni kvalitní surovinu!
Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá 1,5 %. Skladujte v suchu.
Může obsahovat stopy lepku (1), mléka (7), vajec (3).
Některé české podniky patří ve svém oboru k nejstarším v Evropě. K těmto podnikům se řadí i ryze český potravinářský a škrobárenský výrobce firma Amylon, a.s. Tradice firmy sahá až do roku 1891, ale samotný vznik firmy Amylon, a.s. se datuje k roku 1912. V roce 2012 tedy oslavila firma neuvěřitelných 100 let na trhu. Chtějí svým zákazníkům nabídnout a na trhu prosadit kvalitní produkty v době, kdy je trh všemožnými produkty rychlé kuchyně ze zahraničí doslova přesycen, a proto se soustředí na českého zákazníka a na tradiční české pokrmy. 
Název na 100 g na porci 20 g
Energie (kJ) 1665 333
Energie (kcal) 398 79,59
Sacharidy (g) 99 19,8
Cukry v sacharidech (g) 98 19,6
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.