Jak nakupovat Přihlášení Registrace
BIO Pšeničný bulgur

BIO Pšeničný bulgur 500 g

51,90 
-
+
Výrobce:
PRO-BIO, s.r.o.
Země původu:
.
Energie
7930 kJ
94.7 %
Tuky
7.5 g
10.7 %
Sacharidy
350 g
129.6 %
Vláknina
90 g
360 %
Bílkoviny
65 g
130 %
Sůl
0.25 g
4.1 %

Bulgur je známý asi 4000 let. Při jeho tvorbě použil člověk jednu z prvních zpracovatelských technologií (vyčištěné zrno se po ošetření párou vysuší, pak se hrubě drtí a třídí). Je oblíbený především v oblastech Středního východu, kde se využívá na přípravu pilafu, různých zeleninových salátů (tabbouleh), zeleninových nebo masových jídel (falafel, kibbeh). Cení se jeho jednoduchá a rychlá příprava a oříšková chuť.

PŠENIČNÝ BULGUR bio. Skadujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75%.
Obsahuje lepek (1).
PRO-BIO s.r.o je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Vynikající kvalitu a spolehlivost u všech svých produktů zaručuje díky pečlivému výběru používaných bio surovin, pravidelným kontrolám a vlastní špičkové laboratoři. Podporuje a rozvíjí ekologické zemědělství a svou činností přispívá k zachování zdravé planety.
Název na 100 g na porci 500 g
Energie 1586 kJ 7929 kJ
Energie 379 kcal 1895 kcal
Tuky 1.5 g 7.5 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.2 g 1 g
Sacharidy 70 g 350 g
Cukry v sacharidech 0.5 g 2.5 g
Vláknina 18 g 90 g
Bílkoviny 13 g 65 g
Sůl 0.05 g 0.25 g
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.