Po vložení této luxusní belgické čokolády do úst si budete připadat jako v nebi. Tak si dejte. Každičká čokoláda od Janského je vyráběna ručně a to z té nejlepší belgické čokolády.
Cukr, LÍSKOVÉ OŘECHY 25%, sušené MLÉKO, kakaové máslo, emulgátor SOJOVÝ LECITIN, aroma vanilka přírodní. Obsah kakaové sušiny min. 26%.
Obsahuje mléko (7), skořápkové plody (8), sóju (6).
V roce 1908 pan Adolf Janský založil ve Vyškově cukrárnu. Přes různé útrapy různých režimů, dnes, jeho pravnuk pan Jiří Grygar pokračuje v rodinné tradici. Po dvouletém učení u belgického čokolatiéra Peirra Marcoliniho se vrátil domů, aby pomohl vylepšit tradiční recepty. Chce být stejně slavný, jako jeho pradědeček! Čokolády Janský jsou poctivě ručně dělané z exluzivní belgické čokolády.
Název |
na 100 g |
Energie (kJ)
|
2510 |
Energie (kcal)
|
600 |
Tuky (g)
|
40 |
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g)
|
16 |
Sacharidy (g)
|
46 |
Cukry v sacharidech (g)
|
44 |
Bílkoviny (g)
|
14 |