Jak nakupovat Přihlášení Registrace
Bean To Bar BIO čokoláda RAW 60%

Bean To Bar BIO čokoláda RAW 60% 60 g

99,90 
-
+
Výrobce:
Chocolate Hill s.r.o
Země původu:
Peru
Energie
1175 kJ
14 %
Tuky
15 g
21.4 %
Sacharidy
37.2 g
13.7 %
Vláknina
13.8 g
55.2 %
Bílkoviny
4.8 g
9.6 %
Bean To Bar BIO čokoláda 60% je vyráběna v brněnské čokoládové manufaktuře Chocolate Hill. Na výrobu jsou použity vzácné kakaové boby odrůdy Criollo, které se ručně třídí, praží a vyrábí se z nich čokolády té nejvyšší kvality.
Nepražené kakaové boby, sušená třtinová šťáva
Může obsahovat stopy mléka (7) a ořechů (8)
Brněnská čokoládová manufaktura Chocolate Hill používá kakaové boby vzácné odrůdy Criollo z Peru. Boby se ručně třídí, praží a vyrábí se z nich čokoláda té nejvyšší kvality
Název na 100 g na porci 60 g
Energie (kJ) 1958 1175
Energie (kcal) 468 280.8
Tuky (g) 25 15
Nasycené mastné kyseliny v tucích (g) 15 9
Sacharidy (g) 62 37.2
Cukry v sacharidech (g) 39 23.4
Vláknina (g) 23 13.8
Bílkoviny (g) 8 4.8
Zpět na začátek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.