Raciola Uherský Brod s.r.o.

O SPOLEČNOSTI:

 

 

 

Společnost RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. se zabývá zpracováním drůbeže, výrobou a prodejem drůbežích specialit. Je vlastněna společností LUKROM, ze které je zajišťován pravidelný tok živé drůbeže.

Zpracování drůbeže a výroba masných výrobků probíhá ve dvou provozech s identifikací CZ 8022 (provoz porážky a porcovny) a CZ 1153 (masná výroba). Provozy jsou pod neustálým dozorem státní veterinární správy. Na porážce a porcovně je implementován certifikovaný systém kritických bodů HACCP a systém IFS. Ročně se zpracuje přibližně 8 mil. ks drůbeže. Hodinová kapacita porážky je až 6.000 kusů kuřat, které výhradně pochází z uzavřených českých a částečně slovenských chovů. Proces výkrmu kuřat je monitorován od jednodenního kuřete, přes přípravu krmných směsí, až po výkrm a konečné zpracování.

Společnost nabízí celou mraženou i chlazenou drůbež, kuřecí díly a masné výrobky. Především se jedná o šunky všech jakostí, šunkové nářezy, klobásy, párky a další speciality.

 

V RACIOLE dochází ke zpracování živých kuřat, které jsou dodávány mateřskou společností LUKROM. 94% pochází z oblasti Moravy a 6% ze Slovenska. Vše se realizuje v systému uzavřeného chovu, kdy společnost LUKROM dodá chovateli jednodenní kuře, krmnou směs a kuřata vykoupí a přeúčtuje do RACIOLY, kde dochází ke zpracování. Celý výkrm je od začátku až do konce monitorován, tak aby mělo kuře optimální podmínky pro růst, což má přímý vliv na kvalitu masa.

Návoz živých kuřat a následné zpracování probíhá za dodržení přísných pravidel welfare. Celý provoz porážky a porcovny je pod dohledem pracovníků státní veterinární správy. Je dbáno na dodržování přísných hygienických norem v souvislosti s normou IFS. Nezbytnou součástí je dodržení teplotního řetězce nejen v provozu, ale i dále při expedici a dopravě produktů k zákazníkovi. Zpracování kuřat ve společnosti probíhá každý pracovní den, což umožňuje nabídnout zákazníkům denně čerstvé a kvalitní maso z okolí Uherského Brodu.

 

 

 

 

 

 

Proč kuře z RACIOLY?

  • Proces zpracování masa probíhá v České republice v Uherském Brodě,
  • živá kuřata pochází z uzavřených chovů mateřské společnosti LUKROM se sídlem v Lípě u Zlína,
  • závod splňuje požadavky mezinárodního standardu jakosti IFS,
  • každý jednotlivý kus drůbeže je kontrolován pracovníky státní veterinární správy,
  • drůbeží maso je chlazeno vzduchem, což přispívá k lepší trvanlivosti,
  • nabízí zákazníkovi kvalitní a vždy čerstvé drůbeží maso.

 

 

Ze sortimentu, který je zpracován ve společnosti Raciola Uherský Brod s.r.o., v našich prodejnách Sklizeno pro Vás máme v nabídce:

 

 

 

 

   

 

     • kuřata (celé, díly, droby, atd.) pod značkou „Světničkové kuře"


     • šunky – nejvyšší a výběrové jakosti 


     • klobásy a párky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upozornění: Nabídka výrobků v prodejnách se může měnit v průběhu času. Také dostupnost výrobků v jednotlivých prodejnách se může lišit.

 

 

Více informací o společnosti můžete najít na internetových stránkách společnosti: www.raciola.cz

Fotogalerie


Naše prodejny Sklizeno

Otevřeno již 19 prodejen Navštivte nás!