Naše Miroslav

Příběh naší privátní značky "Naše Miroslav":

V prodejnách Sklizeno si můžete koupit některé produkty pod naší privátní značkou „Naše Miroslav". V nabídce je prozatím čerstvé i vakuované maso a uzeniny, v průběhu času bude sortiment rozšířen o další uzeniny, mléčné výrobky a konzervované potraviny. Receptury na výrobky Naše Miroslav vznikají ve spolupráci s našimi technology a zkušenými řezníky. Na celou produkci – od vymýšlení receptury až po samotnou výrobu produktů - je pečlivě dohlíženo.

Základní suroviny pro výrobky Naše Miroslav pochází z kontrolovaného, 100% moravského konvenčního chovu, dobytek je porážen lokálně bez dlouhého transportu a stresu zvířat a jeho zpracování probíhá ve výrobnách našich partnerů. Sklizeno bohužel dosud nemá vlastní výrobní kapacity, ale na změně pracujeme.

Maso pro uzenářské a masné výrobky pod značkou Naše Miroslav pochází z chovu v Agrodružstvu Miroslav, z družstva ZEPO Bořitov nebo ZEAS Lysice, případně z jiného moravského chovu, dobytek je porážen lokálně bez dlouhého transportu a stresu zvířat, a jeho zpracování probíhá v rodinném řeznictví Strejček v Brně nebo řeznictví Steinhauser v Tišnově. Kuřecí šunka pochází z produkce podniku Raciola Uherský brod. Za doložený, tedy 100 % moravský, původ masa a receptur ručí Sklizeno, stejně jako za prémiovou kvalitu a čerstvost všech produktů s maximálním obsahem masa a minimem aditiv.

 Vakuované vepřové maso pod značkou Naše Miroslav pochází z chovu v Agrodružstvu Miroslav nebo z družstva ZEPO Bořitov, případně z jiného moravského chovu, dobytek je porážen lokálně bez dlouhého transportu a stresu zvířat, a jeho zpracování probíhá v rodinném řeznictví Strejček v Brně. Za doložený, tedy 100 % moravský, původ masa a receptur ručí Sklizeno, stejně jako za prémiovou kvalitu a čerstvost všech produktů s maximálním obsahem masa a minimem aditiv, bez kyslíkové atmosféry nebo jiných konzervantů.

Pod značkou „Naše Miroslav" si také můžete koupit krájenou a vakuově balenou kuřecí šunku. Zde je nutné podotknout, že kuřata pochází z podniku Raciola Uherský Brod, která provádí zpracování živých kuřat, které jsou dodány mateřskou společností LUKROM. Celý výkrm kuřat je od počátku kontrolován, aby kuřata měla optimální podmínky pro vývin, které ovlivňují kvalitu masa. Dodání a zpracování kuřat je v souladu s přísnými pravidly welfare, státní veterinární správa dohlíží na porážky a porcování a je dbáno na dodržování hygienických norem v souladu s normou IFS. I v tomto případě Sklizeno může ručit za tuzemský (malá část kuřat pochází ze chovů na území západního Slovenska) původ masa a receptury, stejně jako za prémiovou kvalitu s maximálním obsahem masa a minimem aditiv.

Vakuově balené i čerstvé produkty pod značkou „Naše Miroslav", kdy maso je zpracováno v řeznictví Strejček v Brně, zahrnují například:

  • Vepřová krkovička bez kosti
  • Vepřový bůček
  • Vepřová kýta bez kosti
  • Vepřová plec
  • Luxusní vepřové kostky na guláš
  • Vepřové mleté maso
  • Vepřová kotleta bez kosti
  • Vepřové žebírko
  • Vepřová svíčková
  • Řečkovická uherská klobása
  • Miroslavské špekáčky
  • Miroslavská klobása
  • Miroslavská játrovka

Vakuově balené a krájené produkty pod značkou „Naše Miroslav", které jsou vyráběny ve společnosti Steinhauser, zahrnují například:

  • Dušená šunka z kýty
  • Gothajský salám
  • Hovězí šunka z kýty
  • Smoked bacon
  • Šunka medová
  • Šunka od kosti
  • Šunkový salám uzený
  • Dědova klobása

 

 

Předností naší řady uzenin je mimořádně vysoký podíl masa, velmi nízký obsah soli a konzervačních látek. Dostáváte tedy do rukou výrobek s vysokým podílem ruční práce a chutí, kterou si zamilujete Vy i Vaše děti.

Aby si čerstvé výrobky zachovaly co nejvíce živin a skvělou chuť, jsou vyrobeny s technologicky nutným minimem konzervačních látek. Proto je třeba očekávat kratší trvanlivost než u běžných průmyslových „čerstvých" výrobků.

 

Vakuově balené i čerstvé produkty – přehled složení:

1. Produkty, kdy maso je zpracováno v řeznictví Strejček v Brně


Výsekové maso vakuově balené:

 

  • Vepřová krkovička

 

 

Ideální maso na gril nebo řízky, díky prorostlému tuku si zachová šťavnatost a aroma.


Složení: farmářská vepřová krkovička bez kosti (plátky) – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vepřový bůček

 

 

Tučné a lahodné prorostlé maso vhodné k pomalému pečení, ideální na rolády a výpečky.

Složení: farmářský vepřový bůček bez kosti – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vepřová kýta

 

Univerzální maso, vhodná na pečení, řízky i minutky, libové maso.

Vepřová kýta – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vepřová plec

Libové maso vhodné zejména na pečení dušení nebo čínu.

Složení: farmářské vepřové plecko – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vepřové kostky na guláš


Kostky masa z loupané plece vhodné na guláše, čínu či ragú. Díky pečlivému výběru partie masa zvládnou šťavnatý guláš i úplní začátečníci.

Luxusní vepřové gulášové kostky – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Mleté maso vepřové

 

 

Mleté maso s 30% tuku vhodné na karbanátky, sekané či boloňské ragú.

Farmářské mleté maso (libovost 70%, 30% tuku) – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kotleta bez kosti

 

Vhodná na minutky, nejlépe zprudka opečená, velmi libové maso.

 Vepřová kotleta bez kosti – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Žebra 


Vhodná hlavně k pečení a grilování, ale i na polévku.


Luxusní vepřová žebra – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vepřová svíčková

     Naprosto libový a jemný sval, na medailonky a minutky.


     Farmářská vepřová panenská svíčková – 100% moravský čuník. Vepřové maso – výsekové, vakuově balené. Trvanlivost u masa bez kosti 6 dní, u masa s kosti (žebra) 5 dní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Další:

 

  • Tradiční anglická slanina

 

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: vepřové maso 95%, voda, DSS, stabilizátory: difosfáty, trifosfáty, zahušťovadlo: guma euchema, cukr, antioxidant: askorban sodný, aroma, extrakty koření, kuller.

Sůl max. 1,8 %. Vyrobeno dle PN STR O92.

Baleno vakuově.Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.

Povolená hmotnostní odchylka + / – 3 %

Skladujte 0 – 4°C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Tradiční uzená krkovice


 

Tak tohle je opravdová Morava, čerstvá uzená krkovička s křenem, hořcicí a čerstvým chlebem, co může být lepšího.

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: vepřové maso 95%, voda, DSS, stabilizátory: difosfáty, trifosfáty, zahušťovadla Guma Euchema, cukr, antioxidant askorban sodný, aroma, extrakty, koření. sůl max. 1,8 %.

Bio? NE, Bezlepkové? ANO, Bezlaktózové? ANO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Tradiční oravská slanina

 

Složenívepřové maso 95%, voda, konzervant:dusitan sodný,stabili¬zátory: difosfáty, trifosfáty, zahušťovadla: karagenan, xanthan, antioxidant:e¬rythorban sodný, extrakty koření Sůl max. 1,8 %.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Miroslavská klobása


 

Poctivá klobása, která vám připomene domácí zabíjačku, s intenzivní vůní a příchutí pravého oregana.

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: vepřové maso 80%, voda, DSS, koření, pepř mletý, kmín drcený, paprika sladká, česnek, oregano, petržel. Tuk max. 35 %, sůl max. 1,8 %.

Bio? NE, Bezlepkové? ANO, Bezlaktózové? ANO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Miroslavské špekáčky

 

 

Špekáčky jak mají být, s vysokým podílem vepřového a hovězího masa, v létě na opékání a v zimě na gril nebo naložit utopence.

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: hovězí maso 60%, vepřové maso 15%, voda, sádlo, DSS, antioxidant:e¬rythorban sodný, extrakty koření, paprika sladká, stabilizátor:tri¬fosforečnan, antioxidant: glukonolakton. Tuk max. 40 %, sůl max. 1,8 %.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Řečkovická uherská klobása

 

 

Složení: na 100g hotového výrobku bylo použito 129g masa, vepřové maso 129% hm, dextróza, koření, pepř bílý, černý,

muškátový květ, aroma, kvasničný extrakt, antioxidant E 316, mouka hořčičná, kyselina askorbová.

Tuk max. 50 %, sůl max. 1,8 %

Baleno vakuově. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.

Povolená hmotnostní odchylka + / – 3 %

Skladujte 0 – 4°C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Strejčkova klobása


 

Složení: vepřové maso 60%, hovězí maso 20%, voda,konzervant: dusitan sodný, koření, antioxidant:e-rythorban sodný, s.česnek, aroma, extrakty koření, dextróza Tuk max. 35 %, sůl max. 1,8 %.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Produkty, které jsou vyráběny ve společnosti Steinhauser s.r.o. v Tišnově

 

  • Šunka od kosti – nejvyšší jakosti zauzená

 

 

 

 

 

 

 

Šunka nejvyšší jakosti (více jak 16 % čisté svalové bílkoviny).

 

Složení: vepřové maso 96 % hm.; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; sacharóza; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorban sodný; aroma. Nejvyšší obsah tuku 10 % hm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dušená šunka z kýty – nejvyšší jakosti

 

 

 

 

 

 

Šunka nejvyšší jakosti

 

Složení: vepřové maso 95 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; sacharóza; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorban sodný; aroma. Nejvyšší obsah tuku 6 % hm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dětská šunka medová nejvyšší jakosti

 

 

 

 

 

 

Šunka nejvyšší jakosti (obsah svalové bílkoviny více jak 16 %). Určeno pro děti od 3 let věku.

 

Složení: vepřové maso 88 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; akátový med 2 % hm.; cukry; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorbát sodný; aroma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Hovězí šunka z kýty nejvyšší jakosti

 

 

 

 

 

Šunka nejvyšší jakosti (více jak 16 % čisté svalové bílkoviny)

 


Složení: hovězí maso 91 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitanová solící směs; koření: černý pepř; zahušťovadlo: guma Euchema; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; aroma; cukr; antioxidant: askorban sodný. Nejvyšší obsah tuku 5,3 % hm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Smoked bacon – výběrová slanina zauzená

 

 

 

 

 

Složení: vepřové maso 96 % hm.; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; sacharóza; stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany; zahušťovadlo: guma Euchema; antioxidant: askorban sodný; aroma. Nejvyšší obsah tuku 34 % hm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Gothajský salám


 

 

 

 

Co bylo na 70. letech dobré? No přece normy, podle kterých se vyráběly masné výrobky! Spousta masa, chutné koření, málo přídavných látek. Gothajský salám vyrobený podle normy ČSN z roku 1977, obsahující 80 % masa. Masný výrobek tepelně opracovaný – uzený.

 

Složenívepřové maso 56%, vepřové sádlo, hovězí maso 24%, dusitanová solicí směs, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, sladká paprika, pepř černý, pepř bílý, muškátový ořech, sušená zelenina: česnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  Šunkový salám zauzený

 

 

 

 

 

 

Složení: vepřové maso 82%, hovězí maso 7%, dusitanová solicí směs, jedlá sůl, konzervant:dusitan sodný, bramborový škrob, cukr, pepř bílý, muškátový ořech, sušená zelenina: česnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dušená šunka kuřecí nejvyšší jakosti

 


Pod značkou „Naše Miroslav" si také můžete koupit krájenou a vakuově balenou kuřecí šunku. Nicméně, zde je nutné zdůraznit, že kuřata nepochází z Agrodružstva Miroslav, ale z podniku Raciola Uherský Brod, která provádí zpracování živých kuřat, které jsou dodány mateřskou společností LUKROM. Přísná kontrola celého výkrmu kuřat zaručuje optimální podmínky pro vývin a následně kvalitu masa. Sklizeno může ručit za tuzemský původ masa a receptury, stejně jako za prémiovou kvalitu s maximálním obsahem masa a minimem aditiv.

     

Složení: kuřecí prsní maso 98%, voda, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, antioxidant: askorbát sodný. Nejvyšší obsah tuku 2%.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  •  Dědova klobása


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostali jste chuť na kvalitní a prémiovou šunku, maso či uzeniny, které nejen dobře vypadají, ale i chutnají? Nebojte se vyzkoušet výrobky „Naše Miroslav", které by mohly splnit Vaše očekávání. Rádi Vás uvidíme v našich prodejnách Sklizeno, kde si vybrané produkty značky „Naše Miroslav" můžete zakoupit :-)

Upozornění: Nabídka výrobků v prodejnách se může měnit v průběhu času. Také dostupnost výrobků v jednotlivých prodejnách se může lišit.

 

 

 

 

 

 

 

 


Naše prodejny Sklizeno

Otevřeno již 19 prodejen Navštivte nás!