Farma rodiny Němcovy

O sobě:

Rodinná farma Němcova v Netíně vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby svým zákazníkům nabídla to nejlepší, co naše země dává. Důraz na kvalitu a nejmodernější technologie se zde setkávají se staletým umem a dovedností selského stavu.

Farma rodiny Němcovy byla založena v roce 1990. Začala hospodařit na dvaceti hektarech půdy a s dvanácti kusy skotu. Již následující rok se na farmě přistavěl nový kravín. Dnes hospodaří na sto hektarech zemědělské půdy a její stáje pojmou stotřicet kusů těch nejlepších dojnic. Farma rodiny Němcovy se řadí mezi nejlepší obdobné podniky ve zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky - Českomoravské vrchovině. Její rozmanitost, podhorský charakter, řídké osídlení a panenská příroda dávají ty nejlepší podmínky pro chov skotu.


Mezi hlavní zásady farmy patří šetrný přístup k životnímu prostředí.

Maso a uzeniny? Ano, prosím

Farma rodiny Němcovy nabízí kromě mléčné výroby také masné výrobky.

 


UZENINY

  • Jurova klobása (přírodní) - z kvalitního mletého masa pouze s kmínem a solí bez rychlosoli.
  • Netínský špek a uzené - Vepřový špek a maso naložené na 6 týdnů do solného láku, uzené na bukovém dřevě, bez rychlosoli.
  • Netínský vostřák - Vyrobeno z kvalitního hovězího a vepřového masa, podobné chorizu. Netínský vostřák. Netínský vostřák obsahuje 50 % hovězího masa (hov. roštěnec, hov. zadní) a 50% vepřového masa (vepřová kýta, pečeně a bok). Směs koření (chorizo). Klobása se udí bukovým dřevem po dobu cca 24 hodin
  • Pikantní klobása zauzená - Uzená na bukovém dřevě
  • Sezónně jsou vyráběny vynikající zabijačkové produkty, tlačenka, jelita, jitrnice a škvarky dělány tradičním způsobem bez jakýchkoli náhražek a aditiv.
  • A v neposlední řadě jsou to výborní utopenci, králičí a kuřecí paštiky.

 

 

 

Fotogalerie


Naše prodejny Sklizeno

Otevřeno již 19 prodejen Navštivte nás!